Spring naar content

Maaltijden

Soep

Bij de boterhammen:  € 0,80/dag

Te bestellen voor een volledig schooljaar via de jaarlijkse inlichtingenfiche die u invult aan het begin van het schooljaar.

De soep wordt steeds per maand gefactureerd en kan ook enkel aan het einde van elke maand, via een bericht aan de directie in Smartschool, opgezegd worden of opgestart worden vanaf de volgende maand.

Opgelet: de soep is steeds in de prijs inbegrepen indien uw kind warme maaltijden neemt.

Warme maaltijden

De scholen van de Stad Brussel doen beroep op de diensten van de De Brusselse Keukens. De Brusselse Keukens bereidt en levert elke dag volledige maaltijden aan scholen, crèches, rusthuizen en ziekenhuizen in de Brusselse regio. Het hoofddoel is om kwaliteitsvolle gerechten aan te bieden die bijdragen tot een evenwichtige en gezonde voeding.

Daarnaast engageert de vereniging zich sinds enkele jaren om maaltijden aan te bieden die passen in een duurzame aanpak:

  • vegetarische alternatieven
  • seizoen producten
  • biologisch geteeld voedsel

U kunt de menu’s raadplegen op https://www.lescuisinesbruxelloises.be/nl/menus

Inschrijven

Aan het begin van het nieuwe schooljaar verspreidt De Brusselse Keukens een brochure onder de scholen met alle informatie die ouders nodig hebben om hun kinderen in te schrijven, zoals de tarieven, inschrijvingsgegevens, betaling, bestelling of afbestelling en het septembermenu.

Hoe de Brusselse Keukens bereiken?

Lees meer over gezondheidseducatie